Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@11:10:22 GMT

شاخص بورس 2 هزار و 408 واحد تعديل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۱۰۳۸

شاخص بورس 2 هزار و 408 واحد تعديل شد

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- بورس امروز (يکشنبه) با افت 2 هزار و 408 پله اي نسبت به ديروز، در جايگاه 155 هزار و 710 واحدي قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، پس از رشد شتابان بورس در روزهاي اخير، امروز شاخص به مرحله استراحت و اصلاح وارد شد.
بر اين اساس، در بيشتر صنايع و گروه هايي که در روزهاي اخير رشد زيادي را تجربه کرده بودند، روند منفي حاکم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در معاملات امروز چهار ميليارد و 962 ميليون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش 12 هزار و 29 ميليارد ريال در 266 هزار و 355 نوبت داد و ستد شد.
بررسي شاخص هاي اصلي بازار سرمايه نشان مي دهد شاخص قيمت (وزني - ارزشي) که در آن ارزش سهام شرکت هاي بزرگ اثر بيشتري بر شاخص مي گذارد، 704 واحد افت کرد و شاخص کل (هم وزن) که در آن ارزش و وزن همه شرکت هاي بزرگ و کوچک در محاسبه شاخص کل، يکسان در نظر گرفته مي شود، 121 واحد کاهش داشت.
شاخص قيمت (هم وزن) نيز 85 واحد پايين آمد؛ اين شاخص بيانگر سطح عمومي قيمت سهام شرکت هاي پذيرفته شده در بورس است.
شاخص آزاد شناور 2 هزار و 499 واحد عقب نشست که اين شاخص بخشي از سهام قابل معامله شرکت ها در بورس را نشان مي دهد.
شاخص بازار اول (مربوط به شرکت هاي بهتر از نظر سرمايه، سودآوري و درصد سهام آزاد شناور) 2 هزار و 145 واحد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس نيز سه هزار و 17 واحد کاهش يافت.
بر اين اساس، در معاملات امروز نمادهاي فولاد، فارس (هلدينگ خليج فارس)، فملي (ملي صنايع مس)، شبندر (پالايش نفت بندرعباس) و پارس (پتروشيمي پارس) بيشترين تاثير منفي را بر شاخص بر جاي گذاشتند.
** صدرنشيني گروه شيميايي و پتروشيمي
گروه شيميايي در معاملات امروز بورس صدرنشين شد؛ در اين گروه 391 ميليون سهم به ارزش 2 هزار و 6 ميليارد ريال دادوستد شد.
گروه بانک ها به ارزش يک هزار و 674 ميليارد ريال و فلزات اساسي به ارزش يک هزار و 673 ميليارد ريال جايگاه هاي بعدي را به خود اختصاص دادند.
همچنين در رده چهارم معاملات امروز گروه خودرو با دادوستدي به ارزش يک هزار و 124 ميليارد ريال قرار گرفت و گروه فرآورده هاي نفتي نيز با معاملاتي به ارزش 740 ميليارد ريال، رده پنجم را از آن خود کرد.
** اصلاح 10 پله اي فرابورس
شاخص فرابورس (آيفکس) در معاملات امروز 10 پله افت کرد و در جايگاه يک هزار و 794 واحدي قرار گرفت.
همچنين در بازار فرابورس، بيش از يک ميليارد و 63 ميليون سهم و اوراق بهادار به ارزش بيش از يک هزار و 778 ميليارد ريال دادوستد شد.
برپايه معاملات امروز نمادهاي زاگرس (پتروشيمي زاگرس)، ذوب (ذوب آهن) و هرمز (فولاد هرمزگان جنوب) بيشترين تاثير منفي و مارون (پتروشيمي مارون) بالاترين تاثير مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند.
اقتصام*2022*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس